Iranian Agriculture News Agency

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل تلفیقی آفات گلخانه ای در سازمان حفظ نباتات

کارگاه آموزشی کنترل تلفیقی آفات گلخانه ای با مشارکت شرکت بایر و شرکت کوپر در سازمان حفظ نباتات برگزار شد

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل تلفیقی آفات گلخانه ای در سازمان حفظ نباتات


کارگاه آموزشی کنترل تلفیقی آفات گلخانه ای با مشارکت شرکت بایر و شرکت کوپر در سازمان حفظ نباتات برگزار شد


به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی حفظ نباتات، در این کارگاه آموزشی که با همکاری و مشارکت شرکت بایر و شرکت کوپر و حضور کارشناسان حوزه حفظ نباتات سراسر کشور در محل سازمان حفظ نباتات برگزار شد؛ یحیی ابطالی معاون کنترل و مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات طی سخنانی با اشاره به سیاست های جدید سازمان مبنی بر استفاده از توان بخش خصوصی در ارتقاء دانش بهره برداران و کارشناسان و کشاورزان ،برگزاری این کارگاه را با همکاری شرکت های فوق تجلی سیاست های یاد شده عنوان و از دو شرکت بایر و کوپر تشکر کرد.
وی با اشاره به وضعیت اقلیمی گرم و خشک کشور و سیاست های وزارتخانه مبنی بر حرکت به سوی کشت فشرده و کشت گلخانه ای گفت: درحال حاضر سطح گلخانه های کشور حدود 10 هزار هکتار است که این مقدار بر اساس برنامه ریزی های انجام شده می بایست تا کمتر از سه سال آینده به 45 تا 46 هزار هکتار افزایش پیدا کند. لذا قبل از احداث گلخانه می باید زمینه لازم برای مدیریت مسائل خسارت زا در کشت گلخانه ای تدوین و برنامه ریزی شود.
ابطالی با تاکید بر این موضوع که بیشترین نگرانی و حساسیت، در سلامت تولیدات محصولات گلخانه ای و تازه خوری است، عنوان کرد: بر همین اساس برنامه های کنترل بیولوژیک و غیر شیمیایی را به سمت محصولات تازه خوری در گلخانه ها سوق خواهیم داد.
ابطالی تلفیق روش های کنترل شیمیایی با استفاده از آفت کش های کم خطر و استفاده از روش های بیولوژیک را در پایلوت ها گام مهمی در رسیدن به استانداردهای مورد نظر دانست و عنوان کرد در این راستا اقداماتی در زمینه حمایت از ثبت عوامل بیولوژیک و تهیه تجهیزات مورد نیاز در راستای کنترل بیولوژیک انجام شده و پرداخت بیش از 80 درصد هزینه های مرتبط را پذیرفته ایم.
وی در ادامه حذف بیش از 20 قلم سم پر خطر از سبد سموم کشور را در طول یک سال گذشته ،گام بسیار مهمی در حرکت بسوی تولیدات کشاورزی با سلامت بالاتر دانست و اظهار امیدواری کرد با جایگزینی سموم کم خطر و تولیدات تحت لیسانس شرکت های معتبر در کشور و نیز روش های کنترل تلفیقی مبارزه با آفات بتواند زمینه ساز رسیدن به استانداردهای جهانی در تولیدات کشاورزی در ایران گردد
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید