هرمزگان رتبه اول تولید محصولات خارج از فصل را کسب کرد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان 80 هزار هکتار است که از این سطح 52 هزار هکتار آن به کشت سبزی و صیفی و مابقی گندم و کلزا است
معاون بهبود تولیدات گیاهیسازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت محصولات خارج از فصلدر هرمزگان 80 هزار هکتار است که از این سطح 52 هزار هکتار آن به کشت سبزی و صیفی و مابقی گندم وکلزا است.
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سید حسن حسینی افزود: از سطح 52هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود 1میلیون و600هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف می شود.
وی اضافه کرد: به دلیل اجرای طرح اصلاح الگوی کشت، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل 20درصد افزایش دارد.
حسینی خاطر نشان کرد:هندوانه، بادمجان، سیب زمینی، گوجه، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.
این مقام مسئول اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه های سازمان جهاد کشاورزی در سال اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغالتوسعه فضاهای گلخانه ای و معرفی گونه های گیاهی جدید واقتصادی به بهره بردارن است.
حسینی خاطر نشان کرد: سطح زیرکشت پیاز امسال 9هزارو 300هکتار و فلفل 3هزارو 800 هکتار بودو از این سطح بیش از260هزار تن پیاز و85 هزار تن فلفل برداشت شد.
وی اظهار داشت: محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه، روسیه، افغانستان، اکراین و عراق صادر شده است./
دیدگاه تان را بنویسید