Iranian Agriculture News Agency

آغاز اولین مرحله طبخ و توزیع رایگان ماهی ( غذای سلامتی) از روستای عنصرود شهرستان اسکو

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در روستای عنصرود شهرستان اسکو با حضور پرشور و استقبال اهالی روستا در فضای صمیمی خبر داد.

آغاز اولین مرحله طبخ و توزیع رایگان ماهی ( غذای سلامتی) از روستای عنصرود شهرستان اسکو

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، جواد گوزلی در حاشیه این جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: پیرو درخواست مدیریت رستوران ماهی خوب تبریز و توافق به عمل آمده با این مدیریت در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در استان، جشنواره طبخ و توزیع رایگان ماهی در مناطق روستایی وکم برخوردار استان از روستای عنصرود آغاز شد.

وی ضمن معرفی پتانسلی‌های شیلاتی و گردشگری شهرستان، مزایای مصرف آبزیان و همچنین ضرورت ارتقاء سرانه مصرف آبزیان در استان افزود: میانگین سرانه مصرف ماهی در جهان برای هر نفر در سال ۲۰ کیلوگرم و سرانه مصرف در کشور ژاپن ۷۰ کیلوگرم است درحالی که این آمار در کشورمان ۱۳.۸ کیلوگرم در سال و در استان آذربایجان شرقی ۸.۱ کیلوگرم برآورد شده است.

گوزلی ضمن تشکر و قدردانی از کار خداپسندانه مدیر رستوران ماهی خوب تبریز برای طبخ و توزیع رایگان ماهی در جشنواره و همچنین استقبال همشهریان گفت: مدیریت شیلات در سالی که از جانب رهبر فرزانه انقلاب به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده و  با ارج نهادن به اشتیاق مردم برای استمرار اجرای این نوع جشنواره‌ها، به‌صورت ماهانه و برای روستاهای مختلف در شهرستان‌های استان هدف‌گذاری خواهد کرد.

این جشنواره با همکاری فرمانداری، بخشداری، مدیریت جهاد کشاورزی، هلال احمر، مرکز بهداشت و اداره ورزش و جوانان شهرستان اسکو و با حضور مدیر شیلات و امور آبزیان استان آذربایجان شرقی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو، معاون فرماندار و بخشدار مرکزی، رئیس شبکه بهداشت شهرستان، رئیس اداره ورزش و جوانان،  هلال احمر، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای عنصرود، مدیر رستوران ماهی خوب تبریز و جمعی از علاقمندان و روستائیان با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان برگزار شد.

 

 

 

خبرنگار: مهسا رمضانی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید