Iranian Agriculture News Agency

گرده افشانی انجیر در باغات انجیر شهرستان داراب

مدیر جهاد کشاورزی داراب از گرده افشانی درختان انجیر در این شهرستان، در سطحی بالغ‌بر پنج هزار و 500 هکتار خبر داد.

گرده افشانی انجیر در باغات انجیر شهرستان داراب

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، حبیب اله فتحی با بیان اینکه عمده ارقام این محصول شامل سبز استهبان و شاه انجیری است، افزود: گرده افشانی درختان انجیر از اوایل خردادماه آغاز شد و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.

به گفته وی؛ سطح باغات انجیر شهرستان داراب شامل سه هزار و 800 هکتار آن باغ مثمر و هزار و هفتصد هکتار غیر مثمر است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه گرده افشانی اصولی و با کیفیت، نقش اساسی در کیفیت محصول نهایی دارد، اظهار کرد: بخشی از بر انجیر مورد نیاز باغداران شهرستان داراب از انجیرستان های شهرستان استهبان و بخشی از باغ های محلی تهیه می شود.

فتحی ادامه داد: محصول بر انجیر که برای گرده افشانی باغات انجیر استفاده می شود موجب بارور شدن محصول درختان انجیر و تکمیل فرایند رشد و نمو محصول نهایی آن می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب خاطر نشان کرد: استفاده نکردن از کود شیمیایی و استفاده کم از سموم کشاورزی در شرایط دیم، باعث شده انجیر تولیدی شهرستان داراب، به لحاظ طعم و کیفیت در دنیا بی نظیر باشد.

 

خبرنگار: شیدا اشتری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید